Nem tudom  

Posted by: anuka in

Még mindig keresem önmagam.Nem tudom ciki e ez ,de ez van. Változtatni szeretnék, hogy még jobb legyek önmagam és a családom számára. Nem ismerem még magam elég jól vagy nagyon kevéssé és ez az állaopot egyre jobban zavar. belső utazásra készülök azt tervezem és akkor talán a külső is sikerülni fog. Harmónia teljesen nem lesz bennem , mert akkor nem lesz ami előre hajtson. De megfogadtam figyelek a belső hangom tanácsaira , megérzéseimre és ezt el is mondom annak aki a szerelmem. Még ha eleinte furcsa is lesz Neki. Figyelek rá is sokkal jobban, mert érzem ez most nagyon fontos számára. Megpróbálom a gyerekeimet is egy kicsit tudatosabban nevelni.
Tudom ez egxyszerre tömény ,de most úgy érzem menni fog! Szorítok magamra hetente időt, hogy gondolkodjak. Figyelek az ételekre is amit magamba viszek, mi az ami jó nekem.
Még annyi ,hogy elindult egy folyamat bennem ami úgy gondolom megoldja majd a gondjaim egy részét. Szeretnék boldog elégedett anya és feleség lenni! Ez olyan nagy dolog?!

This entry was posted on 5:14 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

2 megjegyzés

Szia Moocska!
Tudom, hogy nagy akaraterőd van!...Abban is biztos vagyok, hogy siekrülni fog! Csak csináld úgy, ahogy a megérzéseid diktálják! :-)

Szia Moocska!
Édesanyád adta meg ezt az elérhetőségi lehetőségedet.
Olvasgattam bejegyzéseid egy részét.
Azóta nem tudom szilárd elhatározásod és akarat erőd merre és meddig vitt.
Néha befogok nézni hozzád,hogy megtudjam sikerült-e a saját magad által állított feladat végrehajtása.
Én kívánok Neked hozzá nagyon sok sikert. Éva

Megjegyzés küldése