Boldog Szülinapot !  

Posted by: anuka in ,
















22 éves, pimaszul fiatal és fiatal pimasz. Máté mikor még nem beszélt akkor ráragasztotta BÁ. Imádom ezt a képet róla. Pont ilyen.....22 éves, pimaszul fiatal és fiatal pimasz. Szeretem!

This entry was posted on 8:04 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

6 megjegyzés

Küldtem Neked valamit:
http://palocprovence.blogspot.com/2009/03/dij-baratoktol-baratoknak.html
És boldog szülinapot a fiadnak utólag is! :))

Sokat dolgoztál vele!
Nem mindennapi ajándék, az biztos!Sőőőt: fantasztikus!!!( Cserike)


Gratulálok a szülinaposnak!! Isten éltessen!!!! Maradj is mindig ilyen pimasz!!!

É seu filho?
Fez 22 anos, é isso?
Beijo!

Dear Elba! There are four children. Esther is 24 years old, Steve is 22 years old, Matthew John is 7 years old and Boglarka Hanna is 4 years old. Matt is autitic.

Nézem nézem és belegondolok, hogy az én fiam Viktor is lesz ekkora. Vagyis hát fiaim, de azt meg végképp nem tudom elhinni..
Hogy fog ide bújni?
Hogy fog megölelni, mert most nagyon sokszor ölel még, váratlanul egy nap sokszor!

Ez ismerős. Egyébként ügyesen megoldja Ő is . Megölel odahúz a mellkasához és édes pimaszul rárakja az állát a fejemr mint egy polcra. És édes búgón mondja: Anuka ! Kell ennél több? Persze én olvadok. Na de a nagylány sem semmi ,mikor megkérdezi, hogy Én is idebújhatok? És odabújik a kis zsnege nőies mivoltában.Na és persze a szerelem vége egy kiadós hátvakarás. Tudod a macska is azt szereti::: :)

Megjegyzés küldése