Díj Barátoktól Barátoknak  

Posted by: anuka

Én Palócprovence-tól és Szarvasmicitől és Csokiparánytól kaptam ezt a díjat. Nagyon köszönöm Nekik!"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

Én továbbadom:

Bodzának

Elbának

Csipkebogyónak

Mindennapjaimnak

aha, mama :)-nak

bildikónak és persze minazoknak akik szeretettel vesznek körbe .

"Szeretni annyi, mint önmagunkon fölülemelkedni."(Oscar Wilde)

"..az ormokra nem hívják az embert: oda föl kell kapaszkodni."(Edouart Manet)

Mindeközben nem az a lényeg ,hogy mit találunk ott, hanem , hogy hogyan jutunk el oda és kikkel találkozunk az úton. Köszönöm, hogyútitársaim vagytok!

This entry was posted on 1:29 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

12 megjegyzés

Szívesen, nagy-nagy szeretettel írtam be a nevedet a listámba. És abból, hogy megtaláltad a bejegyzésemet, látszik, hogy érdemes is volt.
Esőanu! De nagyon szépséges lett a blogod! Ezt Te csináltad, vagy segített valaki? Nagyon-nagyon ügyes, bárki is volt az elkövető. Gratula!

Köszönöm Micike! Hosszas türelem és keresgélés után , körbeudvaroltam a nagyfiam ( aki informatikus) és Ő segített. Kedvencek között találod az Ő oldalát is. Stek.

Informatikus? Na akkor ez a kisujjában volt. De akkor is dicséretet érdemel.
Anuka! Szerinted nekem segítene? Nem kellene ennyire komplikált dologban, nekem csak egy egyszerű problémám van. Ha megnézed a bloglistádban, az én blogom nem frissül. És ez mindenkinél így van, aki felvett engem a listájára. És van aki azért nem néz be hozzám, mert azt hiszi nem írogatok soha. Megkérdeznéd a "kis" Manódat, hogy mit tudnék tenni ennek a dolognak a kijavítása érdekében?
Köszönöm előre is, ha segít a fiatalÚr!

Apesar de não entender sua língua, entendo gentilezas e agradeço o lindo presente que você me deu.
Obrigada!
Beijo!

Anuka, desculpe, mas eu ainda não sei de que País você é... Pode me dizer?
Beijo!

Dear Elba! I'm a hungarian woman. My country is Hungary.Beijo!

O nome de um prêmio: Tire amigos de amigos

Prize name:From friends for friends

Köszönöm Monka!
És tényleg szuper lett az oldal!!!

Köszi Bodza! A Te elismerésed Nekem nagyon sokat számít! De ezt tudod!

Querida Anuka,
Como você mora longe de mim!!!
O que não impede jamais que possamos ser amigas e fico feliz com isso.
Obrigada, sempre.
Beijo!

Most látom csak, mit kaptam tőled, köszönöm szépen, én még újszülött vagyok a blogozók között, nem is gondoltam, hogy én is kaphatok ilyet!! Olyan kedves ez a kis képecske!

Megjegyzés küldése