Még mindig....  

Posted by: anuka in

Még mindig egy helyben topogok. A helyzet változatlan. Alacsony vérnyomás és pulzusszám, szédülés ezerrel. A gond oka ismeretlen. Holnap vérvétel, utána doki bácsi.

This entry was posted on 3:11 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

9 megjegyzés

Jaj, moocska! =((( Gyorsan gyógyulj meg, légyszi!

Gyógyulj meg és vigyázz magadra!!!

Hát akkor úg látszik, egy cipóben járunk... Ma voltam vérvételen, hasonló panaszokkal, holnap lesz eredmény, és hetek őta pocsékul vagyok. Jobbulást neked, írj majd, hogy mi lett. Pihenj!!!

Köszi Csajok! Az eredményem a cukor és a vizelet kivételével elég rossz. Így irány a doki.

Jobbulást Neked is Csillagos!

Köszönöm, igyekeszem tartani magam, bár néha nagyon nehéz? Milyen eredményed lett rossz? Pajzsmirigyeddel minden oké? Vas? Nekem ezek szoktak rendetlenkedni. remélem, most is csak emiatt van ez a gyengeségérzet, meg a "120-at verő szív"...

Koleszterin és a vérsüllyedés rossz. Pajzsmirigyet melyik mutatja?!

A "T"-vel kezdődő eredmények. (Tsh, t4, stb.) Nekem ma jött meg az eredményem, mindenem tökéletes, csak akkor tudnám, miért vagyok olyna, mint aki szét akar hullani. Lehet, hogy megint a gerincem...
Remélem, te jobban vagy már. Ha a vérsüllyedésed rossz, akkor valami gyulladás van a szervezetedben, gondolom, ez irányban fognak tovébb kutakodni. Epe, hasnyálmirigy rendben van? Csinálhat ilyen trükköket. (Öcsémnek is ez volt, szépen rendbehozták). Fel a fejjel, gondolok rád, és örülj, hogy nem ver gyorsan a szíved (adnék neked szivesen mondjuk percenként 40 szívverést, kár, hogy nem lehet, pedig ezzel az én gondom is megoldódna:)Szeretettel ölellek és írd meg, mi lett veled!

Mi van Veled, drága Anuka? Remélem, jobban vagy már...

Megjegyzés küldése