Bizottság  

Posted by: anuka in


Nem minden szülő találkozik velük. Én sajnos igen. Ma voltunk szakértői bizottság előtt a kis esőmanóval. Téma az iskolaválasztás. Nagyon aranyos kedves hölgyek vizsgálták Matyit. A végeredmény egy normál iskola auti osztálya lett. Ennek örülnöm kellene ,de most nem megy. Nagy a csend bennem. Üres csend. Meg a sírás környékez. Nem tudom mikor múlik el ,de addig nem hiszem, hogy jövök.

This entry was posted on 11:48 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

5 megjegyzés

Tudom mit érzel, én is átestem rajta... a kisfiad okos, szép, tele szeretettel. Muszáj erőt meríteni, mert ők csak ránk számíthatnak...

Drága Anuka, kérlek, ne keseredj el! Istennek van terve a Kicsiddel, lehet, hogy valamire akar tanítani Általa,és azért választott ki Téged az ő Édesanyjának! Imádkozom Értetek!

CCsigaház, Limara, Csillagos! Köszönöm a biztató szavakat! Elmúlik ez a rossz hamar, mert idő sem nagyon van megállni.Hétfőtől újra dolgozom, lejárt a GYES szabim. Enyhe fokban sérült értelmi fogyatékos gyerekeket tanítok délután.Ez sem könnyű. De nagyon remélem a hitem átsegít ezen is és menetelek tovább. Még egyszer köszönöm Nektek!

Én azt mondanám szívem szerint, hogy ha úgy érzed, hogy sírnod kell, akkor igenis sírjál. Utána egész biztosan jobb lesz. De ne őrlődj!
Hétfőn gondolok rád, szorítok neked. Biztos nagyon izgatott vagy már.
( Cserike)

Megjegyzés küldése